Împărtășim cu tine gustul inconfundabil al berii Nemțeana și moștenirea familiei noastre.
Ca artizani ai berii, păstrăm din tată în fiu rețeta tradițională care transformă berea noastră într-o bere artizanală, iubită și apreciată de români. Ne mândrim să fim primul producător de bere artizanală din Neamț și, fiind o afacere de familie 100% românească, avem privilegiul de a produce local berea noastră din ingrediente naturale.
Descoperă moștenirea NEMȚEANABerea artizanală Nemțeana este un produs craft, bogat în arome și net superior berii de masă, fără aditivi și coloranți, creată printr-un proces de fermentare 100% natural, din ingrediente atent alese.
Rețeta unică: păstrată în familie, care aduce în prezent gustul de odinioară
Tradiție artizanală: folosim procedeul tradițional de fermentare lentă și limpezire naturală
Ingrediente 100% naturale: doar ingrediente premium din România
DESCOPERĂ BERILE NEMȚEANACele mai bune ingrediente naturale
Ca orice bere pură care se respectă, NEMȚEANA îşi ia energia din 4 ingrediente naturale:
Drojdie de bere
Este considerată un aliment viu pentru menţinerea tinereţii, având un aport semnificativ de substanţe nutritive, 16 aminoacizi, 14 minerale şi 17 vitamine.
Malțul
Este ingredientul de bază al reţetei noastre, obţinut din orzoaică prin mai multe transformări (înmuiere, germinare, uscare). Ulterior, este utilizat în etapa de plămădire.
Hamei
Florile sale în formă de con cu miros puternic Constituie secretul gustului amărui şi intens al berii Nemţeana. Conţine din abundenţă lupulină, taninuri şi uleiuri esenţiale care fac berea Nemțeana unică şi-i conferă spuma groasă cu textură de frişcă şi gust intens.
Apă
Apa influenţează semnificativ culoarea, calităţile nutriţionale şi gustul berii. Pentru că Nemţeana ia naştere pe plaiurile Neamţului, folosim doar apă dedurizată, la fel de pură precum cea a izvoarelor limpezi care freamătă neobosite munţii.