Cunoaşte-o pe Nemţeana  

Descoperă ceea ce căutai de mult: o bere artizanală, nefiltrată, tradiţională, cu spumă densă şi aromă puternică.

Gustul puternic al berii NEFILTRATE
În timpul procesului de filtrare se pierd pigmenţii de culoare care în mod normal aduc şi un plus de savoare băuturii, dar şi nutrienţii din cerealele naturale. Din acest motiv, berea nefiltrată are gust intens, culoare naturală cu nuanţe fructuoase, pline de voioşie şi aroma suplimentară ce o desăvârşeşte. Pe scurt, a gusta o bere nefiltrată este o experienţă pe cât de complexă, pe atât de satisfăcătoare.
Prospeţimea unei băuturi NEPASTEURIZATE
O bere nepasteurizată este o bere vie, care te face să trăieşti pentru că este bună, gustoasă, dar şi sănătoasă, alimentându-te cu nutrienţi şi vitamine. Pasteurizarea reprezintă un proces de încălzire a berii deja preparate şi îmbuteliate într-un interval de 3-20 de minute, la o temperatură de 60-80 de grade, cu scopul de a prelungi semnificativ durata de viaţă a berii. Acest proces afectează atât gustul, cât şi componenţa nutritivă a băuturii finale.
Savoarea NATURALĂ a amestecului de ingrediente atent alese
Nemţeana este tradiţională în adevăratul sens al cuvântului, luându-şi distincţia din combinaţia apei pure cu cerealele aurii coapte sub soarele blând al Moldovei. Maestrul berar a combinat cu măiestrie doar 4 ingrediente naturale, şi nimic altceva, dând răgaz berii să devină o băutură vioaie, nutritivă, plină de viaţă.
Nemţeana vorbeşte pe limba Nemţilor.

“Gebraut nach dem deutschen Reinheitsgebot.” Nu vorbeşti germană? Nicio problemă, pentru că Nemţeana te învaţă tot ce ai nevoie să ştii despre puritatea berii. Poporul german este renumit pentru calitatea acestei băuturi populare, reglementată de cel mai vechi standard alimentar denumit sugestiv “Legea purităţii berii”. Decretul impunea pentru prima dată modul în care berea putea fi comercializată în Bavaria. Pentru a-i garanta calitatea, singurele ingrediente care puteau fi folosite erau: orzul, hameiul, apa şi drojdia.

Născută pe plaiurile Neamţului, din tradiţia Nemţească de a crea cea mai pură bere, băutura noastră îndeplineşte toate condiţiile a ceea ce poporul german ar numi o bere bună. Gust-o şi vei înţelege.

© 2023 Nemțeana | Termeni și condiții | ANPC

creat de Artvertising