Cum să prinzi drag de Nemţeana

Deşi pare banal, a bea bere este o tradiţie seculară, devenind o reală cultură în unele ţări. Degustarea berii este asemănătoare cu cea a vinului: o persoană educată va şti să o savureze picătură cu picătură.

 

Plăcere în trei paşi:

Placere in 3 pasi

 

Păstrează halba la rece pentru câteva minute.
Deşi berea nefiltrată se poate bea şi la temperaturi mai ridicate, ştim că nimic nu întrece plăcerea de a savura o bere rece într-o zi toridă de vară, mai ales dacă este însoţită şi de preparatele preferate. Berea nefiltrată poate fi un real prieten într-o zi călduroasă. Fiind o băutură-aliment, vie şi hrănitoare, recomandăm asocierea sa cu preparate uşoare, nu foarte bogate caloric.

 

Umple halba cu bere astfel încât să pui în valoare spuma densă.
Halba sau paharul pot pune în evidenţă calităţile berii. Asemeni vinului, paharul sau halba plină cu bere se poate ridica la nivelul ochilor pentru a-i admira culoarea, consistenţa şi spuma densă. Aromele berii se eliberează dacă paharul este agitat uşor.

 

Bea cu nesaţ o înghiţitură zdravănă de bere, astfel încât să rămână mustăţi albe de spumă.
Vei simţi din plin aroma sa puternică ce te invadează exact ca o boare de vânt care mângâie spicele din lanul de cereale.

 

© 2017 Nemțeana | Termeni și condiții | ANPC

creat de Artvertising